Tjalda van Grieken

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut (Msc), Bekkenpijn bij zwangerschap, Medical Taping Concept

E-mail: tjalda@fysiotherapieforellendaal.nl

Big registratie: 79920111304

Profiel

In 2015 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Hogeschool van Leiden. Direct daarna ben ik begonnen aan de Master Kinderfysiotherapie die ik in 2019 met succes heb afgerond.

Het werken met kinderen heb ik altijd leuk gevonden. De uitdaging in de kinderfysiotherapie vind ik het spelenderwijs leren en kinderen binnen hun veilige grenzen succeservaringen te geven in activiteiten die zij normaal gesproken erg lastig vinden. Hierdoor kunnen zij met plezier verder bewegen tijdens bijvoorbeeld de gymles, het buitenspelen en het sporten.

Inmiddels heb ik een ruime ervaring in het behandelen van kinderen op diverse leeftijden met schrijfproblemen, ademhalingsproblemen, inspanning gerelateerde problemen, orthopedische klachten en overige fijne- of grove motorische problemen. Tevens zie ik zuigelingen voor een voorkeurshouding, onrust en/of  grof motorische problemen.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig met bootcampen, hardlopen, fietsen en speel ik piano.

 

team-foto-Tjalda

Locaties