Tjalda van Grieken

Kinderfysiotherapeut (Msc), Medical Taping Concept, Hypnose in medische setting

E-mail: tjalda.kftloosduinen@outlook.com

Big registratie: 79920111304

Profiel

Kinderen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen; er bestaat niets leukers!

Vanaf 2015 werk ik als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Loosduinen en sinds 2019 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut (Msc).
Het werken met kinderen heb ik altijd leuk gevonden. De uitdaging in de kinderfysiotherapie vind ik het spelenderwijs leren en kinderen binnen hun veilige grenzen succeservaringen te geven in activiteiten die zij normaal gesproken erg lastig vinden. Hierdoor kunnen zij met plezier verder bewegen tijdens bijvoorbeeld de gymles, het buitenspelen en het sporten.

Mede door mijn ervaring als kinderfysiotherapeut in het Juliana Kinderziekenhuis, heb ik veel ervaring in het behandelen van kinderen op diverse leeftijden met diverse ontwikkelingsproblematiek. Zo behandel ik vaak orthopedische klachten, ademhalings- en inspanning gerelateerde problemen en kinderen met fijne- en/of grove motorische problemen. Tevens zie ik zuigelingen of ex-prematuren voor een voorkeurshouding, onrust en/of grof motorische problemen.

Op dit moment ben ik mij aan het specialiseren in het behandelen van kinderen met medisch onverklaarbare klachten, waarvoor ik o.a. hypnotherapie kan inzetten.

team-foto-Tjalda

Locaties