Mylene van der Voort

Kinderfysiotherapeut (Msc), Zuigelingen, Schrijfmotoriek, DCD, Medical Taping Concept

E-mail: mylene@fysiotherapieforellendaal.nl

Big registratie: 89915966804

Profiel

Sinds maart 2018 ben ik als kinderfysiotherapeute werkzaam bij Fysiotherapie Forellendaal, nu Fysiotherapie Loosduinen. Na mijn opleiding fysiotherapie was ik er al snel achter dat mijn passie lag in het werken met kinderen, waarna ik de master kinderfysiotherapie ben gestart. Deze heb ik in het voorjaar van 2017 afgerond.

Als kinderfysiotherapeut begeleid ik kind en ouders bij de meest uiteenlopende hulpvragen, zoals een voorkeurshouding of onrust bij zuigelingen, grof- en/of fijnmotorische problemen op diverse leeftijden, schrijfproblemen, sportblessures en pijnklachten bij kinderen en nog veel meer.

In mijn vrije tijd geef ik dansles aan kinderen tussen de 7-10 jaar en dans en tennis ik graag.

team-foto-mylene

Locaties